slide03b 1 Goud en Munt Punt

Goud en Munt Punt

Ik ben Milo, aangenaam!

Eigenlijk ben ik mijn hele leven al ondernemer. Van oorsprong kom ik uit de Sales- en de IT-sector, maar als een rode draad door mijn leven liep ook de passie voor het autorijden. Daardoor ben ik tussendoor, ook voor vrij lange periodes, werkzaam geweest als ondernemer in de taxibranche. Service en dienstverlening zitten mij in het bloed. Daarmee probeerde ik mij altijd in de taxibranche te onderscheiden.

De overstap naar edelmetalen is een voorzichtige en goed voorbereide stap geweest. Al circa zeven jaar was ik hobbymatig bezig geweest met munten in- en verkopen. Uiteraard eerst op kleine schaal, maar na een goed gesprek met Sven Hulleman in een YouTube-video ben ik begonnen met mijn huidige bedrijf.

Goud en Munt Punt is een ludieke naam maar hij zegt meteen alles: een punt waar je zowel goud als belegging als goud in verzamelmunten kunt kopen. Ik adviseer graag een ieder met elk gewenst of mogelijk budget hoe hij of zij dit kan omzetten in zilver en/of goud.

Ik maak ruim de tijd voor jou als gast in mijn wereld en ook daarmee probeer ik mij te onderscheiden. Je ziet dat ik een totaalproduct aanbied: niet alleen de verkoop van zilver en goud, maar ook advies op maat, persoonlijke aandacht en een hoge mate van service.
Betaal je voor mijn service en aandacht? Nee, dat is allemaal gratis, dus niet commercieel. Echter, wanneer je via mij zilver of goud bestelt, dan betaal je mijn tarief.

Iedereen die vragen, opmerkingen of suggesties heeft is van harte welkom!

App, bel of mail mij gerust. Ik maak graag tijd voor je vrij.

Milo C. Pot
06 200 580 90
goudenmuntpunt@gmail.com

05 Goud en Munt Punt
02 Goud en Munt Punt